Stijn jarig - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Ger Joke Groenhof Schouwenaar - WaarBenJij.nu Stijn jarig - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Ger Joke Groenhof Schouwenaar - WaarBenJij.nu

Stijn jarig

Door: GerenJoke

Blijf op de hoogte en volg Ger Joke

17 Februari 2012 | Nieuw Zeeland, Wellington

HI Stijn, als je dit leest ben je 9jaar.
Van harte proficiat met je verjaardag. We hopen dat je een mooie dag hebt met veel kadootjes en heerlijke taartjes. Deze keer kan ik er niet zijn, maar in gedachten zijn we er wel en we gaan zeker even op je toosten. Hoop dat je onze kaart op tijd hebt. Deze is afgelopen maandag verstuurd en we zijn niet helemaal zeker of hij op tijd is. Je kadootje komt later. Stijn veel plezier met je Mam en Pap en je zus Evi. Tot in april. Liefs van je Opa Ger en Joke

• 18 Februari 2012 - 20:12

Stijn:

Hé opa, ik heb je kaart nog niet gekregen. Vandaag was het heel erg leuk. Er kwamen hel veel mensen met kadootjes en ik heb lekker gespeeld met mijn vriendjes.We hebben gevoetbald en ik heb het mooiste doelpunt gemaakt: Ares schoot een voorzet, ik kopte vanaf de zijkant en toen ging die heel langzaam in de goal. Het is was 9-8 voor ons! Ik hoop dat ik weer snel een mailtje krijg, doei! Groetjes van Stijn
    Mama vraagt of je in april tijd hebt om een gat te graven in onze tuin.

• 18 Maart 2012 - 13:31

Jan En An:

hoi lieverds eindelijk een reactie van ons.
    Wat een prachtige reis .
    wij kregen van Forra de tip hoe we jullie kunnen bereiken.
    Wat maken jullie veel mee en wat heerlijk dit met elkaar te beleven.
    Geniet er van het is bijna al weer om.
    Wij zijn pas derde week van April thuis.
    Gaan elkaar zien .
    Dikke kus