Pacific Ocean at Beach House Waihi Beach - Reisverslag uit Mount Maunganui, Nieuw Zeeland van Ger Joke Groenhof Schouwenaar - WaarBenJij.nu Pacific Ocean at Beach House Waihi Beach - Reisverslag uit Mount Maunganui, Nieuw Zeeland van Ger Joke Groenhof Schouwenaar - WaarBenJij.nu

Pacific Ocean at Beach House Waihi Beach

Door: GerenJoke

Blijf op de hoogte en volg Ger Joke

14 Februari 2012 | Nieuw Zeeland, Mount Maunganui

Hi All, we zijn inmiddels ruim een week in Nw Zealand, maar het lijkt wel veel langer. We hebben veel mensen ontmoet (Buren en vrienden van zus Adrie en natuurlijk Familie) en hebben ook al heel veel gezien.
Het weer is hier heerlijk we gnieten elke dag en zijn heel veel buiten. Het landschap en de mooie luchten met wolken zijn prachtig en de zonsondergangen fascinerend. Vorige week hebben we o.a. Rotorua bezocht. We hebben daar in de Waimunge Valley gewandeld. Een vulkanisch natuurgebied waar op veel plaatsen nog activiteit zichtbaar is. (Geysers en bronnen). Het heeft diepe indruk gemaakt. Na de wandeling hebben we een boottocht over het meer gemaakt. Afgelopen weekend waren we in Waihi Beach in een prachtig strandhuis. Van daaruit hebben we o.a. een trip gemaakt naar Cathedral Cove. Een indrukwekkende rots partij met een prachtig uitgesleten doorgang (Cathedral Cove). Op dit moment zijn we in Mount Maunganui in het schitterende beach huis van Peter&Marian (dochter van zus Adry). Ons uitzicht is aan de ene kant de Beach, aan de andere kant de haven en achter ons ligt de berg Mnt Manug. waar we morgen om heen gaan wandelen en naar de top. We zijn hier t/m het weekend en gaan daarna weer naar ons logeeradres bij zus Adry in Matamata.
Jacquline, van harte proficiat met je verjaardag en een mooie dag gewenst, van Ger en Joke. Groeten aan iedereen.

• 14 Februari 2012 - 06:58

Wies:

Ik ben jaloers als ik dit allemaal zie maar gun het jullie van harte.
    Hier is alles prima. Onze dagen bestaan uit werken! Verschil moet er zijn, hé? Kirsten heeft het nog steeds naar de zin in Tanzania. Van terug komen is voorlopig geen sprake.
    Mijn moeder heeft een succesvolle staar operatie gehad aan één oog. Met een week of 6 volgt het andere oog.
    Jullie genieten maar verder en we lezen het volgende verslag wel weer.
    Liefs van ons.

• 14 Februari 2012 - 08:22

Assen:

Tena Korua,

Zo te zien hebben jullie het leuk op het Aotearoa (land van de lange witte wolk). Hebben jullie een Hui of voert Joke een HAKA uit? Goes like a bomb zo te zien! Onlangs de 20 weken echo gehad en alles was goed met de Pepe!

See Ya Assen

p.s. Hippe broek Paps

• 14 Februari 2012 - 11:29

Theo En Carla:

Hallo Ger en Joke,

Jullie maken vast elke dag wel een kort verslagje om later bij de foto's het goede verhaal te krijgen. Het gaat wel lekker begrijpen we en jullie beleven en zien veel. De foto's zijn er nu ook bij, kunnen we een beetje meegenieten van al het moois, maar dat komt later ook wel. De schaatspret is over, geen elfstedentocht, maar wel heel veel andere waar veel mensen van hebben genoten met heel fijn weer erbij.
    Ik (carla) heb ook weer even het gevoel van de schaatsen onder gehad en het was heerlijk. Nu is het weer regenachtig en dat verveelt gauw.
    We wachten op jullie volgende bericht, groetjes
    Carla en Theo.

• 14 Februari 2012 - 13:08

Marieke:

Hallo vakantiegangers, zit hier bij moeders te kijken naar jullie verslag. Wat ziet het er mooi uit daar... Heerlijk, geniet er nog lekker van xxxx

• 15 Februari 2012 - 12:25

Marije:

Jeetje wat fantastich alemaal, heerlijk. Geniet en de verhalen en foto's zien we later. Nieuwtje: de baanverlenging Eelde gaat door, Najaar 2012 is de planning > gereed.
    Groeten van Joke, heeft balkon nog niet gedaan vanwege de vorst, komt dus nog. Lfs. Marije

• 16 Februari 2012 - 18:15

Stijn:

Jammer, FC Groningen gaat weer verliezen.
    Maar, er gaat wel iemand juichen.
    Maar, wie dan…………….……….….Stijn!

En over 1 dag is er iemand jarig!
    Ook Stijn natuurlijk!

Groets, Stijn

• 22 Februari 2012 - 14:37

Ineke:

heel leuk om jullie zo te volgen en dat julli ook zo genieten! fantastich,
    nog heel veel mooie trips en dagen is wat ik jullie toe wens!
    groetjes voor jullie beiden en ook aan zus Adrie,veel liefs van mij Ineke.